top of page
MY UGLY BABY | Youngsgate 9 | DOUGHNUTS | OSLO

FAQ

Driver du med wholesale?

Ja!

Vår nåværende nettside er ikke satt opp for å ta i mot wholesale bestillinger, så ta kontakt med oss på hello@myuglybaby.no, så kan vi gi deg en tilbudsliste og fraktpriser. Ser fram til å høre fra deg!

Noen andre spørsmål? Ta gjerne kontakt, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.

 

Hvordan velger du kaffen som kommer til meg?

 

Når du registrerer deg, gir vi deg noen alternativer om hvilke typer kaffe du liker å drikke, hvordan du brygger og hvor mye kaffe du drikker. Vi tar all denne informasjonen og velger kaffe som passer perfekt for deg fra vårt utvalg.

Jo mer kaffe du drikker sammen med tilbakemeldingene du gir, jo bedre kan vi forstå dine preferanser og jo bedre blir vi til å finne kaffe du vil elske.

 

 

Hva slags kaffe selger du?

 

Vi prøver å gjøre det så enkelt som mulig å velge favorittene dine, det er derfor du finner de mest fremtredende smaksnotene i hver kaffe foran og i midten, med opprinnelse og produsent på baksiden. Når en kaffe er utenom sesongen, vil vi prøve å finne en annen med lignende egenskaper, slik at du ikke trenger å gå uten din favorittkaffe hver morgen.

Kaffe er akkurat som alle andre økologiske produkter. Ulike land høster på forskjellige tider av året. Så vi har et roterende utvalg hele året. Men det fine er at hvis du oppretter en konto hos oss, vil utvalget ditt lære oss mye om hva slags smaker du liker. Så jo oftere du kommer tilbake, jo mer sannsynlig vil det være at vi kan finne råkaffe som passer til din smak.

Tenk på det på denne måten: du får være en del av vårt grønne kjøpsteam (bare uten alle internasjonale reiser og papirarbeid).

Kvalitet er ryggraden i det vi gjør, men vi er også klar over de økende vanskelighetene for produsenter å kontinuerlig tilby kaffe over spesialitetsstandard på grunn av utbredt sykdom, mangel på mangfold i varianter, dårlig vær, transport og tørkeproblemer.

Dette er grunnen til at vi ønsker å tilby bredere utvalg av kvalitet enn du vanligvis vil se innen spesialkaffebrennere. Dette gjør at vi kan utvikle relasjoner med produsenter og fortsette å støtte dem uavhengig av kvaliteten på innhøstingen deres. Det lar oss også ha et spekter av stekegrader som kan tilfredsstille et bredt spekter av smaker for våre kunder.

 

Sender du internasjonalt?

 

Absolutt! Vi sender med Bring og Posten. Vi valgte disse operatørene fordi de har rimelige fraktpriser og -tider.

Dessverre, som en avveining for pris, tilbyr vi ikke sporing av pakker. Men tar kaffen din mer enn 14 virkedager, ta kontakt så finner vi en løsning for deg.

Du kan til og med bli medlem med en liten ekstra avgift for frakt.

 

 

Jeg fikk en ny bryggemetode hjemme som er annerledes enn det jeg signerte med.

 

Du kan endre dette når som helst i profilen din. Spesielt viktig hvis vi kverner for deg. Bare bruk knappene på profilsiden din for å endre medlemskapet ditt.

 

 

Kan jeg sette medlemskapet mitt på pause?

 

Ikke noe problem. Logg inn og bruk + og - knappene ved siden av hver uke for å regulere mengden kaffe du trenger.

Vi forstår at folk ikke alltid er hjemme.

 

 

Jeg har flyttet!

Samme avtale, jo raskere du gir oss beskjed om den nye adressen din, jo raskere får du en nydelig pakke med fersk kaffe der. Bare oppdater adresseinformasjonen din ved å bruke "send til annen adresse"-knappen i profilen din hvis du har et medlemskap. Eller legg inn en ny adresse neste gang du kjøper noe.

Hva gjør du med betalingsopplysningene mine?

 

Ingen kan se dem bortsett fra deg. All informasjonen din er privat. Du kan når som helst endre faktureringsinformasjonen din i profilen din.

 

Kan jeg endre mengden kaffe jeg vil ha hvis jeg er medlem?

Absolutt!

Vi vil sørge for at du har akkurat riktig mengde kaffe, slik at du alltid drikker ferske og smakfulle kopper hjemme. Det beste scenarioet er at du går tom for den siste kaffen dagen etter at den ferske batchen din har ankommet.

Du kan bruke + og - i profilen din for å manuelt redigere beløpet ditt. Hvis du ønsker å gjøre en permanent endring, klikk på endre medlemskap-knappen og endre til beløpet du ønsker.

 

Kan jeg si opp medlemskapet mitt?

 

Med mindre kaffen allerede er brent og sendt til deg, er du velkommen til å avbestille når som helst.

Vi vil sette pris på om du har tid til å sende oss tilbakemeldinger på: hello@myuglybaby.no slik at vi kan forbedre opplevelsen for andre basert på din erfaring.

 

 

Hvor lang tid tar det før kaffen min kommer?

 

Vi tilbyr gratis frakt i Norge med Bring. Siden vi holder til i Oslo, bør du motta fersk kaffe vanligvis en dag fra den forlater brenneriet. Noen vanskeligere deler av Nord-Norge kan ta noen ekstra dager.

Internasjonalt bruker vi også den norske posten som bytter til din lokale transportør. Hvis det tar lengre tid enn 14 dager å komme frem, ta kontakt med oss.

 

 

Kan jeg gi en venn et medlemskap i gave?

Absolutt.

Bare fyll inn medlemsinfo med navn og adresse til den du vil skjemme bort, så tar vi oss av resten!

 

Kontoret mitt vil gjerne ha kaffe.

 

Ingen bekymring! Utforsk-medlemskapet kan være akkurat det du er ute etter. Bare fortell oss hvor mye kaffe du går gjennom som et team, så kan vi ta oss av resten. Hvis du ikke er sikker på hvilket utstyr du skal investere i, er vi her for å hjelpe med det også. Bare send oss en e-post til hello@myuglybaby.no, så gir vi deg en liste over flotte produkter som kan hjelpe deg på vei.

 

 

Jeg likte ikke den siste kaffen jeg fikk.

 

Send oss en e-post eller ring oss. Kanskje det var et bryggeproblem som vi kan hjelpe deg med å løse. Ellers kan vi sørge for at din neste bag er perfekt for deg.

Vi vil sørge for at du elsker hver eneste dråpe.

 

 

Kan jeg legge til enkeltbokser i medlemskapet mitt uten å justere det månedlige beløpet?

 

Jepp!

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg-

Bare logg inn og finn en kaffe du liker, og dine lagrede betalingsopplysninger vil gjøre det enkelt. Vi får kaffen din på vei til deg neste dag vi brenner våre gode kaffebønner.

 

Hvorfor selger dere kun i 250g bokser?

 

Vi vil heller gi deg mange små bokser fersk kaffe oftere, enn mye kaffe på en gang.

Det er slik et medlemskap hos oss skiller seg fra et tradisjonelt abonnement. Vi jobber imidlertid med en 500g boks (som fortsatt passer inn i postkassen din) for de av dere som drikker mye kaffe og ønsker å ha mindre papiravfall.

 

Hva er det med emballasjen din?

 

Plastposen inni er laget av biologisk nedbrytbar plast, som betyr at så snart den er tom, kan du kaste den rett i komposten din. Når det gjelder esken, kan den gå inn i papirgjenvinningen.

Vi forstår at det kan være uvanlig eller konfronterende for en spesialbrenner å selge kaffe som ikke er lufttett, men vi lover at vi gjør alt av en grunn.

Forskning publisert under Roasters Guild of Europe fant at all emballasje som for tiden brukes til å lagre kaffe, gjør lite eller ingenting for å hindre foreldelse av brent kaffe. Kaffe vil begynne å brytes ned i det øyeblikket den brennes, uavhengig av hvordan den er pakket. Så i stedet for å gi falske forhåpninger til friskhet, prøver vi å sende små mengder nybrent kaffe regelmessig, i stedet for å pakke den og forvente at den holder friskheten.

Hvis du inntar kaffen innen en måned etter brenning, blir den deilig.

 

 

Kan du male kaffen for meg?

 

Ja! Selv om maling av din egen kaffe alltid vil resultere i en langt mer deilig kopp, ønsker vi å gjøre opplevelsen din så enkel som mulig. Bare fortell oss hvordan du brygger, så kan vi finne den rette maleinnstillingen for deg.

 

 

Hva med Økologisk og Fairtrade?

 

Økologisk og Fairtrade er sertifiseringer som er utenfor rekkevidden til noen av produsentene vi samarbeider med. De setter også begrensninger på rammene for hva vi kan kjøpe, hvor vi kan kjøpe det fra og hindrer oss også i å betale høyere premier enn hva disse sertifiseringene tillater.

Vi ønsker å være så transparente som mulig, så ved siden av hver profil finner du prisen vi betalte for hver av kaffene til importørene vi kjøper fra.

På grunn av størrelsen på selskapet vårt kan vi ikke handle direkte på dette tidspunktet, men det er definitivt et mål for fremtiden.

Vi jobber kun med importører som Nordic Approach, Collaborative Coffee Source og Cafe Imports som legger enormt mye arbeid i deres relasjoner og programmer i produserende land.

 

Hva er et medlemskap?

 

I motsetning til et tradisjonelt kaffeabonnement, ønsker vi å forsikre oss om at vi jobber for deg. Noe som betyr at du vil motta fersk kaffe når du trenger den, i stedet for at den følger en forhåndsinnstilt tidsplan.

Bare fortell oss hva slags kaffe du liker, hvor mye kaffe du drikker, hvordan du liker å drikke den, så sørger vi for at du aldri går tom for kaffe igjen ved å ha kaffe som venter på deg i postkassen.

Ved å registrere deg for et medlemskap og gi tilbakemelding på kaffen din, begynner du å forme hvilke typer kaffe vi finner og brenner. Sluttmålet er at hver boks er et skritt nærmere å finne den aller beste kaffen for deg. 

bottom of page