top of page
MY UGLY BABY | Youngsgate 9 | DOUGHNUTS | OSLO

Hei på deg, og velkommen til My Ugly Baby; hvor vi tror at ting blir søtere når det ikke er helt perfekt. Du finner oss i hjertet av Oslo, hvor vi håndlager våre donuts, eller Ugly Babies. Hvorfor har vi valgt "My Ugly Baby", tenker du? 

 

Dette er fordi vi ikke holder fast ved ideen om at noe må passe perfekt i en form for å kunne bli akseptert. Vi tror faktisk at det er det som ikke er perfekt er det som gir karakter og utgjør noe unikt. 

 

Vi ønsker å feire det som er annerledes. Så kom som du er. Du vil passe perfekt inn hos oss. 

MY UGLY BABY | Youngsgate 9 | DOUGHNUTS | OSLO

Enten om du besøker My Ugly baby nede på Youngstorget eller på Vika Terrassen, er sjelen den samme. Du vil motta den samme gode kaffen og deilige donuts, alt håndlaget av teamet vårt. 

 

Nede på Youngstorget brenner teamet vårt kaffe under navnet Lille Oslo Kaffebrenneri. Den kaffen blir deretter fraktet via sykkel over til Vika-lokasjonen vår. Donutsene våre er derimot nøye tilberedt på Vika og blir fraktet med sykkelen over til Youngstorget. 

 

Begge steder tilbyr sin egne intime opplevelser, for å gi deg et innblikk inn i disse to lidenskapene. Besøk oss på Youngstorget for å ta en deilig kopp kaffe og se hvor den er brent og brygget. Og kom innom Vika for å sitte og nyte en fersk donut mens du ser på den nye batchen lages. Uansett hvor du velger å besøke oss, vit at vi er forpliktet til å gi deg en minneverdig opplevelse, enestående kvalitet og en følelse av tilhørighet. 

 

Vi gleder oss til å se deg. 

OM OSS OG HVA VI GJØR

bottom of page